top of page
9ac6c6ce-f6e5-491e-b408-ca116621fdb5.jpg

Over mij

Ik ben Bob Horváth. Inmiddels sinds ruim 20 jaar actief als arts op het gebied van arbeid en gezondheid, waarin ik in de afgelopen jaren mijn focus steeds meer ga richten op het begeleiden en superviseren van jonge artsen, pyhsician assistants en praktijkondersteuners bedrijfsarts.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Welkom bij Binding & Balans Occupational Health

Met meer dan 20 jaar ervaring als bedrijfsarts doet het mij plezier om u te verwelkomen in mijn wereld van gezondheid en welzijn op de werkvloer. Mijn naam is Bob Horváth, en ik heb het voorrecht gehad om in talloze branches en sectoren te werken, waarbij ik me heb toegewijd aan het bevorderen van het welzijn van werknemers en het ondersteunen van werkgevers.

Als bedrijfsarts begrijp ik dat gezonde en gelukkige medewerkers de basis vormen van een succesvolle organisatie. Mijn missie is om een brug te slaan tussen de medische wereld en de werkomgeving, waarbij ik zorg voor een optimale gezondheid van uw team en uw bedrijf.

Met een holistische benadering bied ik maatwerkoplossingen die aansluiten bij de behoeften van uw organisatie. Of het nu gaat om preventieve gezondheidsmaatregelen, arbeidsongeschiktheidsevaluaties of re-integratiebegeleiding, mijn deskundigheid staat tot uw dienst.

Mijn langdurige ervaring heeft me niet alleen voorzien van diepgaande medische kennis, maar ook van een scherp inzicht in de complexiteit van de moderne werkomgeving. Ik werk nauw samen met werkgevers om een gezonde bedrijfscultuur te bevorderen en arbeidsgerelateerde uitdagingen effectief aan te pakken.

Ik geloof in transparante communicatie en het opbouwen van sterke relaties met mijn cliënten. Door goed te luisteren naar uw behoeften en doelen, kan ik op maat gemaakte oplossingen bieden die de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers zullen vergroten.

Bij Binding & Balans Occupational Health staat de gezondheid en veiligheid van uw werknemers voorop. Samen werken we aan een gezonde, productieve en gelukkige werkomgeving. Ik kijk ernaar uit om met u samen te werken en uw organisatie te ondersteunen op het pad naar welzijn en succes.

Contact

Ik kom graag met u in contact om samen te ontdekken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen. 

bottom of page